23.3. בחירות!
בוקר טוב כולם, יש מלחמה בחוץ.
כאן אני רוצה לרכז את המידע על הניצחון של דמוקטית בבחירות האלו.
יום שני 1.2 ב-19:00 בערב - חופרים מנהרה לחלץ את דיוני קבינט הקורונה (י-ם) ישי הדס מארגן: "שני בערב. הכי קרוב לגנזך המדינה. בתאום עם תקשורת והציוד הזה.
סדי כל מי שבא לו מהפורום ואני מתחילים לחפור מנהרה בנסיון לחדור לגנזך המדינה להוציא את פרוטוקולי הקורונה שנגנזו ל 30 שנה... כמובן, הכל ממותג דמוקרטית.
ככה נכנסים לתקשורת.
זה נושא חם היום!!!!! נריץ בלייב. נזמין עיתונות אוהדת...
תעלת בלאומליך... יצטלם יופי....
מי בעניין? נתחיל לחפור.... נראה איך יתפתח....
להגיב כאן.
מי שבא לו לפתוח קבוצת תעלת בלאומליך יעודית מוזמן. למי שיש טוריה, פטיש אויר.... מוזמן... אם לא - נשכור...."
1. התנדבות למשימות השונות:
קבוצת ווטסאפ שקטה (כלומר רק הודעות מנהלים) למתנדבים להציע את עצמם למשימות ופעילויות בדמוקרטית. https://chat.whatsapp.com/EydLuFKnVp2EpFrLf4kYr2 2. חומר שיווקי להפצה ברשתות החברתיות: https://www.democratit.org.il/marketing - עמוד ייעודי לכך כאן באתר. חומר נוסף שלא נמצא באתר יחד עם החומרים מהאתר יחד להורדה (פירוט תמונה למטה) (קישור הורדה פה)
3. הדהוד מסרים
זאת אומרת ברגע שעולה פוסט שאנחנו רוצים לקדם בטירוף ולהגביר את החשיפה האורגנית (=קידום לא ממומן) שלו, שמים קישור בקבוצת הדהוד (בווטסאפ, טלגרם, סיגנל ובקבוצת הפייסבוק) וכל מי שרואה את הקשיור - נותן בלייק, מתייג, משתף ומגיב. קחו דוגמא מהמאסטרים בתחום - הליכוד, הראש מוריד מסר לכל הערוצים וכולם יחד בכל מדיה אפשרית חוזרים עליו. עוד רעיונות
הוסיפו בדיון כאן בבקשה ואני אערוך את זה פנימה.
ראשית - גרי שפר ולא כדי שפר, מי שיכול, נא לתקן.
ושנית- בעניין החשוב של מדינה יהודית ודמוקרטית. יש לנו טעות לוגית במסרים שלנו.
מדינה היא ישות אזרחית ולא יכולה להיות יהודית, כמו שהודו אינה מדינה הינדית וארה"ב אינה מדינה פרוטסטנטית או קתולית, או כל בת דת אחרת. מדינה איננה מאמינה באלוהים ואיננה מקיימת פולחנים דתיים או שומרת מצוות. רוב התושבים בישראל הם יהודים בלאומיותם ובתרבותם, האתאיסטים כמו החילוניים (מה זה חילוני?) או המסורתיים והחרדים וכל אחד מאמין על פי דרכו ומקיים מצוות על פי דרכו... והרוב יקבע את דמות המדינה תוך שמירת 'החופש החברתי והמדיני' על פי מגילת העצמאות וכמובן חופש הפולחן הדתי. לדעתי אלו העובדות המרכזיות, ואם הדומוקרטית תדגול בהפרדת הדת מהמדינה - על אחת כמה וכמה.
אז נא להוציא את הביטוי "יהודית ודמוקרטית" מהפירסומים שלנו. ואל תפנו אותי למגילת העצמאות, דמוקרטית לא מופיע בה. גם הוגלה מארצו בכוח הזרוע לא כל כך מדוייק, ויש אבחנה בין העם העברי בארצו לעם היהודי בתפוצות, וכדומה.
מה אומרים החברים?