שלום לכולן.ם, הפריימריז מאחורינו, ואנחנו יוצאים לדרך. החדשות הטובות הן שקרן תמרי נבחרה לרשימת המועמדים לכנסת, במקום ה-13 המכובד. קרן התבקשה על ידי ראש הרשימה, ברק כהן, להוביל את תחום סביבה וקיימות במסע הבחירות (קמפיין). אני מקווה שנצליח להרים מסע בחירות סוחף, ולמצב את המפלגה הדמוקרטית כמפלגה ירוקה (כלומר כמפלגה שנושאי הסביבה תופסים מקום מרכזי בפעילותה). אני משוכנע שכולנו נתגייס לעזור לה.
כדי להגיע לשם, אנחנו נקדיש את רוב זמן הפגישה הקרובה שלנו לבניית הקמפיין הסביבתי של המפלגה. נתחיל בסיעור מוחות, ונתכנס להחלטות אופרטיביות. במקביל, ננסה להשלים את בניית המצע. לדעתי, הדרך הטובה ביותר להתקדם כרגע לחתימת המצע היא לבנות צוות קטן שיתמודד עם כל הצעות התיקונים והשינויים למצע, ויביא גירסה נקיה להחלטת הפורום כולו. נקדיש לנושא זה כרבע שעה בפתיחת המיפגש. בניית הקמפיין והשלמת המצע הם שני הנושאים של המפגש הקרוב. אם מישהי/ו מעוניינ/ת להוסיף עוד נושא לסדר היום, מתבקש.ת לשלוח לי מראש במייל (yohay@technion.ac.il) או לרשום כאן. מפגש הזום ייערך ביום שלישי הקרוב, 02-02-2021, בשמונה בערב, ויימשך כשעה וחצי. נעלה כאן קישור לזום בקרוב.
ראשית, גרי שפר ולא כרי שפר.
שנית, אני מצטער שהחמצתי את המפגש להשקת הקמפיין. האם מדובר רק בקמפיין סביבתי או בקמפיין כללי, עם פנים ועיקרי מצע? מי מטפל, כי הנראות שלנו בציבור קרובה לאפס, כולל העמיתים על הגשרים.
ושלישית, מרוב דובים (קבוצות דיון ופוסטים) קשה לראות את היער. מי קורא, מתכלל, את כל ההצעות הנבונות בפורומים השונים?