לפני יומיים פתחתי כאן פורום 'מגדר ולהטב"ק,' במטרה לקדם בו את מאבקה של הקהילה הלהטב"קית לשוויון. לכן גם העליתי אליו מסמך דרישות המבקש לייצג את קהילת הלהטב"ק במאבקה לשוויון.
חברי היקר לפורום התוכן של הדמוקרטית, ליאור מנצ'ר, הסב את תשומת לבי לכך, שאין שום צורך וגם אין זה ראוי לייחד את מאבקה של קהילת הלהטב"ק למול מאבקיהן של קהילות אחרות לשוויון. הסכמתי אתו מאוד. למעשה, זה היה בזמנו הבסיס עליו ביקשתי להקים את המפלגה הלהטב"קית - תמיכה במאבקן של כול הקהילות המופלות ו/או המודרות בחברה הישראלית.
לא הקמתי את המפלגה ההיא, כי הבנתי שפוליטיקה סקטוריאלית היא לא נכונה כעת.
לשמחתי, בזכות ליאור והדיאלוג שלי עמו ועם עוד א.נשים מן הדמוקרטית, הייתה לי הזדמנות ללמוד היום משהו חדש, על מסגור מאבקים. שהמאבק על שוויון בחברה הישראלית בכללותה הוא ההפך הגמור ממה שהורגלתי בו כול שנות פעילותי בקהילת הלהטב"ק, מאבק סקטוריאלי.
אני שמח ללמוד את השפה החדשה של הדור הזה, ולשנות דברים בהתאם.
לכן, אשמח מאוד אם תצטרפו הנה, א.נשים מקהילות מודרות וממאבקי קהילות שונות לשוויון, ותעלו הנה ניירות עמדה או תפתחו דיונים בנוגע למאבק לשוויון של הקהילה שאתםן מעורבים.ות בה. כך נוכל ליצור מסמך מדיניות, שייצג את מאבקיהן של כלל הקהילות והמגזרים המודרים בחברה הישראלית - לשוויון.
תודה, באהבה,
אילן שיינפלד.
אותי מעניין בנושא הקהילות, הוא חיבור בין קהילות. אני מציעה קהילה של חיים משותפים - יהודים וערבים, שיגבשו מסמך הסכמות בכל הנושאים שחברי הקבוצה יעלו.